24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

013 - 8222 018

Verstopping

Verstopping in Tilburg? Neem 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar contact op met onze loodgieter Tilburg service. Wij zijn bereikbaar voor alle mogelijke verstoppingsproblemen. Toilet verstopt, afvoer verstopt of een verstopping in het riool? Onze loodgieters zijn dag en nacht bereikbaar en in de meeste gevallen binnen 30 min. aanwezig.

Loodgieter Tilburg Verstopping ServiceOnze loodgieter 24 uur service is niet alleen werkzaam in Tilburg, maar wij werken in een straal van ongeveer 30 kilometer om Tilburg heen. U kunt ons dus ook bereiken als u een loodgieter in Waalwijk, een loodgieter in Oisterwijk, een loodgieter in Hilvarenbeek, een loodgieter in Oosterhout of een loodgieter in Oirschot nodig heeft. Ook voor alle kleinere omliggende plaatsen zijn wij actief. Zoekt u dus een loodgieter in Noord-Brabant dan bent u bij ons op het juiste adres.

Onze loodgieter Tilburg Verstopping service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere de volgende verstoppingen:

  • verstopt toilet
  • verstopte afvoer
  • verstopping riool
  • verstopte afvoerleiding
  • verstopping in dakgoten / regenpijpen
  • Verstopte wasmachine afvoer of vaatwasser afvoer

Direct contact met onze verstopping service Tilburg? Bel dag en nacht  013 – 8222 018.

Loodgieter Tilburg Verstopping Service

Onze loodgieter Tilburg verstopping service is 24 uur per dag bereikbaar. Bij directe noodgevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe en in de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten aanwezig om de verstopping te ontstoppen.

toilet-VerstoppingWij werken uitsluitend met goed opgeleide, ervaren vakmensen die alle verstoppingen snel en goed te verhelpen. Voor het ontstoppen en het opsporen van een verstopping beschikken wij over de modernste apparatuur en materialen. Denk hierbij aan camera inspectie systemen die wij een afvoer in kunnen laten gaan. Via het camera systeem kunnen wij in het riool kijken en van binnenuit de verstopping in beeld brengen.

Vervolgens kunnen wij met onze speciale ontstoppingsveren of ontstoppingslansen de afvoer of het riool ontstoppen. Breken, sloten of graven is in deze gevallen dus niet meer nodig! Dit scheelt erg veel tijd, werk en uiteraard kosten.

Direct een afspraak maken met onze loodgieter Tilburg ontstoppingsservice?
Wij zijn dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 013 – 8222 018.