24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

013 - 8222 018

Lekkage

Lekkage in Tilburg? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op met onze loodgieter Tilburg 24 uur lekkageservice. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en bij noodgevallen binnen 30 minuten aanwezig. U kunt ons bereiken voor alle mogelijke lekkages. Heeft u een lekkage door een gesprongen waterleiding, lekt het dak, riool lekkage, een lekkende radiator of lekt de centrale verwarming? Onze loodgieter Tilburg 24 uur service staat dag en nacht klaar om in actie te komen en de problemen op te lossen.

Loodgieter Tilburg Lekkage ServiceOnze lekkageservice in Tilburg is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkende waterleiding
  • afvoer lekkage
  • lekkage aan het toilet of de spoelbak
  • cv lekkages / radiator lekkages
  • lekkage dak
  • lekkende regenpijpen / lekkende dakgoten
  • Bad of douche lekkage

Direct contact met onze loodgieters in Tilburg? Bel ons dan 24 uur per dag 013 – 8222 018

Loodgieter Tilburg Lekkage Service

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, professionele en erkende loodgieters. Heeft u een lekkageprobleem en schakelt u vakman in via ons loodgietersbedrijf, dan weet u altijd 100% zeker dat de werkzaamheden goed, en vakkundig worden opgelost. Daarnaast beschikken alle monteurs van onze loodgieter Tilburg lekkage service over een goed uitgeruste servicewagen waar alle gangbare onderdelen en loodgietersmaterialen in aanwezig zijn.

Door de combinatie van onze ervaren loodgieters en onze goed uitgeruste servicewagens kunnen wij vrijwel alle lekkageproblemen direct oplossen. Een vervolg afspraak is bij ons in de meeste gevallen dan ook niet nodig. grote voordeel hiervan is dat u snel uit de problemen bent, de schade zo beperkt mogelijk blijft en de kosten zo laag mogelijk blijven.

Direct contact met onze loodgieter Tilburg 24 uur service? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week 013 – 8222 018.

Lekkage verzekering

24uur-lekkage-loodgieterEen vraag die ons vaak gesteld word is: Dekt mijn verzekering de lekkageschade? Hierop kunnen wij helaas niet het antwoord geven. Wel is het zo dat schade aan uw woning in de meeste gevallen onder de verzekering van de woning of onder de inboedelverzekering vallen.

Als wij een lekkage verholpen hebben of lekkageschade hersteld hebben in bijvoorbeeld een keuken of badkamer kunt u per Pin of contant betalen bij onze loodgieters. Uiteraard krijgt u altijd een gespecificeerde bon waar alle uitgevoerde werkzaamheden op vermeld staan. Deze bon kunt u indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Bent u verzekerd voor dergelijke schades maakt de verzekeraar het bedrag over naar u.

Heeft u een lekkage en moet dit zo spoedig mogelijk verholpen worden om verdere schade te voorkomen? Bel dan 7 dagen in de week onze loodgieter Tilburg service via telefoonnummer 013 – 8222 018.