24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

013 - 8222 018

CV Problemen

Heeft u CV Problemen in Tilburg? Onze loodgieter Tilburg 24 uur service is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare CV Problemen. Wij werken in Tilburg en weide omgeving en komen altijd zo snel mogelijk naar u toe. Ons loodgietersbedrijf beschikt over gespecialiseerde cv monteurs welke alle problemen met radiatoren, cv ketels en leidingen snel, goed en vakkundig kunnen verhelpen.

CV Problemen tilburgU kunt dag en nacht bij ons terecht voor onder andere de volgende CV Problemen:

  • geen warm water
  • centrale verwarming wordt niet warm
  • geen water druk
  • lekkende radiatoren
  • lekkage aan cv leiding
  • thermostaatkraan op de radiator lekt
  • cv ketel storingen

Direct contact met onze loodgieter Tilburg 24 uur service?
Bel dag en nacht 013 – 8222 018

Loodgieter Tilburg CV Problemen en installatiewerk

Onze loodgieters in Tilburg zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle mogelijke CV Problemen. Maar zoekt u nu een goede cv monteur of installateur en heeft dit geen of minder spoed? Ook dan bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Zo kunnen wij onderhoudsbeurten uitvoeren aan uw cv ketel, wij kunnen radiatoren vervangen of bijplaatsen en aansluiten op uw huidige centrale verwarmingssysteem.

Ook worden wij vaak benaderd voor het plaatsen van designradiatoren in badkamers. In veel woningen die gebouwd zijn in de jaren ’80 en ’90 is in de badkamer een standaard radiator geplaatst. Dit is op zich geen probleem alleen naar een 15 tot 20 jaar begint de radiator te roesten. Vaak gaat het om oppervlakkige roest (dus geen lekkages) maar het lijkt niet echt mooi. Wilt u een design radiator laten plaatsen moet hiervoor vrijwel altijd het leidingwerk aangepast worden.

Loodgieter Tilburg CVHeeft u een designradiator gekocht en wilt u deze laten installeren, of bent u nog niet in het bezit van een designradiator en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Maak dan direct telefonisch een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier. Onze loodgieters nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Loodgieter Tilburg 24 uur service

Naast dat u bij ons terecht kan met CV Problemen kunt u natuurlijk ook inschakelen voor alle andere loodgieterswerkzaamheden. Lekkage, verstopping, riool problemen of wilt u nieuw sanitair laten plaatsen? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Dus ook als u een loodgieter in het weekend zoekt of een loodgieter in de nacht, onze loodgieter Tilburg 24 uur service is dag en nacht bereikbaar en bij noodgevallen binnen 30 min. aanwezig.

Direct een afspraak maken met onze vakmensen?
Bel 24/7 telefoonnummer  013 – 8222 018